Distribuie acest post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on twitter
Share on whatsapp

Timp de preparare: 10 minute

Dificultate: usor

Portii: 2-3 portii

Ingrediente:

  • 5 catei usturoi
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 1 lg ulei masline
  • 1 foaie dafin
  • 1/4 lgt busuioc uscat sau proaspat.
  • 1/4 lgt sare
  • 1 lgt miere/sirop de artar/agave

Pregatire:

  1. Foaia de dafin se pune intr-o ceasca impreuna cu 30 ml apa. Se lasa sa stea peste noapte
  2. Dafinul se indeparteaza iar zeama respectiva, aromata, se va folosi
  3. Cepele se dau pe razatoarea de sticla . Usturoiul se piseaza. Rosiile se paseaza , cu tot cu coaja
  4. Se amesteca toate ingredientele , inclusiv zeama de la dafin

Sosul se foloseste cu diverse legume crude (mazare verde, telina, praz, gulii) sau sos pentru paste.

Pofta buna si sanatoasa!

Aboneaza-te la Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi stiri vegane.

Exploreaza mai mult

Rețete

Sos italian

Timp de preparare: 10 minute Dificultate: usor Portii: 2-3 portii Ingrediente: 5 catei usturoi 2 cepe 4 rosii 1 lg ulei masline 1 foaie dafin

Rețete

Sandvis de mere cu unt de arahide

Timp de preparare: 10-15 minute Dificultate: usor Portii: 2-3 portii Ingrediente: 300gr arahide crude decojite 1/2 lgt sare grunjoasa 3 lg ulei masline 3 mere

Ai nevoie de sfaturile unui Nutritionist?