Distribuie acest post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on twitter
Share on whatsapp

Ingrediente:

  • o cana de mei
  • o conopida mica, taiata in felii subtiri
  • 2 cani si jumatate de apa
  • 1/4 cana patrunjel proaspat, maruntit
  • un praf de sare

Preparare:

  • Spalati meiul si scurgeti-l bine.
  • Puneti in apa un praf de sare si aduceti la fierbere.
  • Taiati conopida in felii subtiri, apoi puneti-o in apa, impreuna cu meiul.
  • Aduceti la fierbere, dupa care reduceti flacara si mentineti vasul pe foc timp de 20 minute.
  • Dupa aceea, zbrobiti bine amestecul cu un tel pentru piure.
  • La servire, presarati patrunjelul.

Pofta buna si sanatoasa!

Aboneaza-te la Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi stiri vegane.

Exploreaza mai mult

Rețete

Sos italian

Timp de preparare: 10 minute Dificultate: usor Portii: 2-3 portii Ingrediente: 5 catei usturoi 2 cepe 4 rosii 1 lg ulei masline 1 foaie dafin

Rețete

Sandvis de mere cu unt de arahide

Timp de preparare: 10-15 minute Dificultate: usor Portii: 2-3 portii Ingrediente: 300gr arahide crude decojite 1/2 lgt sare grunjoasa 3 lg ulei masline 3 mere

Ai nevoie de sfaturile unui Nutritionist?