Negresa raw-vegan

Distribuie acest post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on twitter
Share on whatsapp

Timp de preparare: 15 minute

Dificultate: usor

Portii: 2-3 portii

Ingrediente:

  • 100 gr curmale
  • 1 cana nuci pisate
  • 1 lg carob/cacao
  • 1 lgt scortisoara
  • 2 lg miere
  • 2 lg nuca de cocos

Preparare:

  1. Curmalele se inmoaie in apa o ora, apoi se scurg bine de zeama si se amesteca cu nuca pisata, mierea, scortisoara si carobul/cacao in blender.

  2. Din compozitie se intinde intr-o tavita un strat de cc 1.5cm inaltime, avand grija sa se netezeasca si marginile.

  3. Deasupra se presara nuca de cocos rasa.

  4. Se da la rece cateva ore dupa care se poate servi.

Pofta buna si sanatoasa!

Aboneaza-te la Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi stiri vegane.

Exploreaza mai mult

Rețete

Sos italian

Timp de preparare: 10 minute Dificultate: usor Portii: 2-3 portii Ingrediente: 5 catei usturoi 2 cepe 4 rosii 1 lg ulei masline 1 foaie dafin

Rețete

Sandvis de mere cu unt de arahide

Timp de preparare: 10-15 minute Dificultate: usor Portii: 2-3 portii Ingrediente: 300gr arahide crude decojite 1/2 lgt sare grunjoasa 3 lg ulei masline 3 mere

Ai nevoie de sfaturile unui Nutritionist?