“Gourmet” de orez brun si mazare

Distribuie acest post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on twitter
Share on whatsapp

Ingrediente:

  • o cana de orez brun
  • un cub vegetal de legume
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 1/2 cana mazare proaspata (congelata)

Preparare:

  1. Puneti o cana de orez brun la doua cani de apa fiarta. Adaugati cubul de legume.
  2. Fierbeti la foc mic timp de 20 minute, pana cand orezul se inmoaie si absoarbe aproape toata apa, dar nu chiar toata.
  3. Stingeti focul si lasati 10 minute sa se raceasca, dupa care puteti manca.
  4. Adaugati mazarea chiar inainte de servire.

Pofta buna si sanatoasa!

 

Aboneaza-te la Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi stiri vegane.

Exploreaza mai mult

Rețete

Sos italian

Timp de preparare: 10 minute Dificultate: usor Portii: 2-3 portii Ingrediente: 5 catei usturoi 2 cepe 4 rosii 1 lg ulei masline 1 foaie dafin

Rețete

Sandvis de mere cu unt de arahide

Timp de preparare: 10-15 minute Dificultate: usor Portii: 2-3 portii Ingrediente: 300gr arahide crude decojite 1/2 lgt sare grunjoasa 3 lg ulei masline 3 mere

Ai nevoie de sfaturile unui Nutritionist?