Distribuie acest post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on twitter
Share on whatsapp

Timp de preparare: 15 minute

Dificultate: usor

Portii: 2-3 portii

Ingrediente:

  • 12 curmale cu samburi
  • 2 lg unt de nuci
  • 2 lg nuca cocos rasa
  • 1 lg suc sfecla rosie

Preparare:

  1. Nuca de cocos rasa se amesteca cu sucul de sfecla. Se coloreaza frumos in roz.
  2. Curmalele se taie in doua pe lungime si li se scot samburii.
  3. In fiecare jumatate se pune putin unt de nuci , iar deasupra se presara nuca de cocs rasa, roz la culoare.
  4. Jumatatile de curmale se aseaza pe un platou (au forma unor buze roz).

Pofta buna si sanatoasa!

Aboneaza-te la Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi stiri vegane.

Exploreaza mai mult

Rețete

Sos italian

Timp de preparare: 10 minute Dificultate: usor Portii: 2-3 portii Ingrediente: 5 catei usturoi 2 cepe 4 rosii 1 lg ulei masline 1 foaie dafin

Rețete

Sandvis de mere cu unt de arahide

Timp de preparare: 10-15 minute Dificultate: usor Portii: 2-3 portii Ingrediente: 300gr arahide crude decojite 1/2 lgt sare grunjoasa 3 lg ulei masline 3 mere

Ai nevoie de sfaturile unui Nutritionist?